WAAROM ZIJN VIDEO'S BELANGRIJK VOOR JOUW MARKETING?

 

Het belang van social media video's voor je marketing kan niet worden overschat. Ze zijn een zeer effectief middel om informatie over te brengen, een emotionele band met je doelgroep te creëren en om op meerdere platforms te worden gedeeld. Wanneer ze gericht zijn op de juiste doelgroep, kunnen marketingvideo's de betrokkenheid verhogen en meer verkeer naar je marketing funnel leiden, wat leidt tot meer naamsbekendheid, verkoop en bedrijfsgroei.

In een wereld waarin zoekmachines en algoritmen de sociale media domineren, is video cruciaal. Boeiende content die het delen op sociale media aanmoedigt scoort hoger in SEO dan statische digitale marketing content. YouTube is de tweede grootste zoekmachine ter wereld en ontvangt maandelijks meer zoekopdrachten dan bijvoorbeeld Bing en Yahoo! samen.

Of je nu een klein bedrijf bent of een grote onderneming, het implementeren van een video marketing campagne kan je publiek succesvol omzetten in klanten en de verkoop verhogen. Onderschat de kracht van social media video's in je marketingstrategie niet.

Ga naar services

VIDEOPRODUCTIE VS STRATEGY FIRST VIDEOPRODUCTIE 

Hoewel beide bedrijven video's maken, zijn hun doel, werkwijze en denkproces enorm verschillend. Je kunt bijvoorbeeld een dronevideo nodig hebben om een architectuurproject te laten zien, waardoor je op zoek gaat naar een videoproductiebedrijf dat gespecialiseerd is in die specifieke dienst.

Als je hen echter vraagt om de video om te zetten in een marketingvideo en een algemene videomarketing strategie te ontwikkelen voor hetzelfde project, dan kunnen ze misschien het videomontage aspect aan, maar weten ze misschien niet hoe ze de beste resultaten kunnen bieden in de vorm van het vergroten van de bekendheid ervan.

Digitale marketing is een gespecialiseerde niche die een specifieke vaardigheden vereist, die verschilt van traditionele marketing. Zo ook is video marketing een gespecialiseerde niche van digitale marketing. Als je wilt dat je video iets verkoopt of promoot, moet je een strategy first videoproductiebedrijf inhuren

SOORTEN MARKETING VIDEO'S

Marketingvideo's kunnen vele vormen aannemen, zoals productdemo's, getuigenissen van klanten, merkvideo's, live video's en geanimeerde video's. Elk type video heeft zijn unieke voordelen en kan worden gebruikt om specifieke marketingdoelen te bereiken, wat resulteert in een verkorte marketing funnel die leidt tot snellere deals.

Product Video's

Een productvideo is een uitstekend middel om de kenmerken en voordelen van een product in actie te laten zien. Het kan helpen vertrouwen te wekken bij potentiële klanten door de kwaliteit en het gebruiksgemak van het product te demonstreren.

Testimonial Video's

Het gebruik van testimonials van klanten kan een zeer effectieve marketingtactiek zijn om een product te promoten of een boodschap van het merk over te brengen, vooral op sociale media en je website. Ze bieden potentiële klanten een glimp van hoe eerdere klanten voordeel hebben gehad van het gebruik van een product of dienst.

Brand Story Video's

Brand story video's zijn een essentieel hulpmiddel om merkbekendheid te creëren en de herkenbaarheid van een merk vast te stellen. Deze marketingvideo's zijn perfect om het verhaal en de missie van een bedrijf te vertellen of om de waarden en cultuur te laten zien om zodoende authenticiteit en vertrouwen te creëren.

Explainer Video's

Explainer video's zijn een uitstekende manier om een proces, product of dienst op een beknopte en boeiende manier aan klanten te laten zien. Deze video's bevatten meestal een mix van echte beelden en animatie. Deze video's staan meestal op de website van een bedrijf. Het is belangrijk op te merken dat deze video's verschillen van educatieve video's, die als doel hebben een concept of theorie te leren en meestal niet worden gebruikt als onderdeel van marketingstrategieën.

FAQ Video's

FAQ (Frequently Asked Questions) video's zijn een uitstekend hulpmiddel voor bedrijven om hun publiek voor te lichten en antwoorden te geven op veelgestelde vragen over hun producten of diensten. Deze video's kunnen worden gebruikt in verschillende omgevingen en platforms, waaronder websites, sociale media, e-mails en zelfs displays in winkels.

Wervings Video's

Video's zijn perfect voor wervingscampagnes, omdat ze de mogelijkheid bieden om de unieke voordelen van het werken bij een bedrijf te benadrukken. Het kan helpen om het bedrijf te onderscheiden van de concurrentie en potentiële kandidaten te overtuigen om voor hen te kiezen.

Bekijk onze video services

SUCCESVOLLE VIDEOMARKETING CAMPAGNES

Videomarketing is een krachtig instrument voor bedrijven van elke omvang. Om effectief te zijn, moeten marketeers hun doelgroep begrijpen en het juiste videoformaat gebruiken voor de beste ROI.

Om het publiek effectief te betrekken, moeten marketingvideo's geoptimaliseerd zijn voor het platform waarop ze gedeeld zullen worden en gericht zijn op de juiste kijkers. Een effectieve marketingvideocampagne omvat meer dan alleen het maken van de video. Het vereist een plan, een strategie en meetbare doelen om een succesvolle uitvoering te garanderen.

Videocampagnes kunnen zeer effectief zijn in het stimuleren van betrokkenheid, het opbouwen van merkbekendheid, het verhogen van websiteverkeer, het genereren van leads en het sluiten van deals, vooral wanneer ze worden uitgevoerd door een ervaren team van videostrategie experts.

 

Video services

Ons verschil is onze Video Marketing Strategie

Bij MKM Video Productions zijn we trots op ons uitgebreide strategieproces waarin het begrijpen van de doelstellingen van je bedrijf en je doelgroep centraal staat. We houden rekening met je budget en creëren een algemene strategie die aangeeft welke content je nodig hebt om je doelstellingen te bereiken, in combinatie met je andere marketingactiviteiten.

Ons team stelt video's voor die je doelgroep aanspreken en aanzetten tot actie. We doen grondig onderzoek om de diensten die je bedrijf levert, de merken die je verkoopt of de werking van je product volledig te begrijpen, om essentiële informatie te bepalen die is afgestemd op je specifieke behoeften.

We houden zorgvuldig rekening met je merkstijl en merkstem om ervoor te zorgen dat onze video's het verhaal van je unieke merk vertellen. Onze strategieplanning omvat ook gedetailleerde aanbevelingen voor videodistributie, formaten en filmtechnieken.

Zodra onze strategie is vastgesteld, beginnen we met de productiefase van onze videomarketingdiensten. Vertrouw op ons om uitzonderlijke content te leveren die je merk zal verheffen en resultaten zal opleveren.

MEEST GEBRUIKTE VIDEO SERVICES

Brand Story Video's

Hoe ga je het gesprek aan met je publiek om hen te inspireren om bij jou te kopen? Zodra we ons realiseren dat mensen geneigd zijn te kopen op basis van hun emoties en die vervolgens beredeneren met logica, wordt het duidelijk dat het opbouwen van een krachtige emotionele band met je doelgroep via je marketingactiviteiten cruciaal is.

Het uiteindelijke product van je Brand Story Video is ideaal om te laten zien op de Over Ons" pagina of de homepage van je website. Ook kunnen variaties worden gemaakt voor je sociale media platforms en YouTube kanaal.

Brand Story Video's

Wervingsvideo's

Lukt het niet om de perfecte kandidaten te werven? Maak gebruik van wervingsvideo's om je bedrijf te presenteren en talent aan te trekken dat precies bij jouw organisatie past. Door een authentiek beeld te schetsen van je werkomgeving en bedrijfswaarden, zullen potentiële werknemers zich aangetrokken voelen tot jouw bedrijf, wat resulteert in een optimale match en een vruchtbare werkrelatie.

Wervingsvideo's

Social Video's

Ben je klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Je hebt de kennis en ervaring, maar heb je ook de content om je expertise te laten zien? Met onze social videodiensten kun je content maken zoals product, explainer en promo video's die de voordelen van je producten of diensten effectief overbrengen op een visueel aantrekkelijke en gemakkelijk te begrijpen manier.

FAQ Video Package

Ken je de tien meest gestelde vragen die je bij elk sales- of klantgesprek hoort? Ons FAQ Video Package bevat 31 FAQ-video's die je kunt publiceren op bijvoorbeeld je sociale media en website, waarin deze veelgestelde vragen aan bod komen. De video's worden in slechts één uur opgenomen en het eindproduct wordt binnen een week geproduceerd en bij je afgeleverd.

FAQ Video Package

WAT VOOR VIDEO'S HEB IK NODIG?

Weet jij nog niet zeker welk type video het meest geschikt is voor jouw doel? Maak je geen zorgen, wij zijn er om je te helpen! Bij ons kun je altijd terecht voor advies en ondersteuning bij het bepalen van de juiste videovorm voor jouw specifieke doel. Neem gerust contact met ons op en we gaan graag met je zitten om te kijken hoe we jouw boodschap het beste kunnen overbrengen.

Neem contact met ons op!

Ontdek jouw ideale video! 

Niet zeker welke video het beste bij jouw bedrijf past? Laat ons je helpen. Klik hier en ontdek in enkele minuten welke video jouw verhaal het beste vertelt. Durf je de uitdaging aan?"

Doe nu de Video Finder!
Locatie
 

MKM Video Productions

Rooswijkweg 316

1951ME, Velsen-Noord

Contact

[email protected]

+31 (0) 251 211 397