Petromark

Brandstofsysteemreinigers

Product video

De Uitdaging

Petromark wilde hun brandstofsysteemreinigingsproducten meer onder de aandacht brengen bij de consument. Ze wilden niet alleen hun producten promoten, maar ook de consument uitleggen waarom deze worden toegepast. Een uitdaging? Absoluut. Maar bij MKM Video Productions, zijn we altijd klaar voor een uitdaging!

 

Onze Oplossing

We hebben een pakkende productvideo gemaakt die uitlegt waarom mensen een brandstofsysteemreiniger zouden moeten toepassen bij de onderhoudsbeurt van hun auto. Deze video komt op een digitaal fotolijstje te staan bij de service balie van de autodealer klanten van Petromark. We hebben ervoor gezorgd dat de video informatief, boeiend en vooral, kort was - slechts 45 seconden! Want we weten dat mensen maar kort voor de balie staan voordat ze worden geholpen en we wilden elke seconde tellen.

En dat is nog niet alles! Aangezien Petromark ook vele klanten in het buitenland heeft, hebben we deze video niet alleen in het Nederlands gemaakt, maar ook in het Engels, Spaans, Hebreeuws, Hongaars en er komen nog vele talen bij.

 
 

Het Resultaat

De video's zijn een hit! Ze zijn niet alleen goed ontvangen door de klanten van Petromark en hun consumenten, maar ook door vele grote autobedrijven die ook aan narrowcasting doen. Ze hebben gevraagd of ze deze video ook los mogen draaien op hun narrowcasting systeem door het hele bedrijf. Dat is natuurlijk een mooier resultaat dan verwacht. En het beste deel? De autobedrijven merken dat de klanten veel meer vragen naar een brandstofsysteemreiniger voor een service beurt van hun auto, wat weer leidt tot meer verkoop voor het autobedrijf en meer verkoop voor Petromark.

 

Geïnspireerd door wat we voor Petromark hebben gedaan?

Wij bij MKM Video Productions zijn klaar om je te helpen je verhaal te vertellen en je producten te promoten. Neem contact met ons op en laten we samen iets geweldigs maken!

Neem Contact Op!
Locatie
 

MKM Video Productions

Rooswijkweg 316

1951ME, Velsen-Noord

Contact

[email protected]

+31 (0) 251 211 397