Geveltechniek IJmond (GTIJ)

Bedrijfsfilm en Wervingscampagne

De Uitdaging

GTIJ stond voor de uitdaging om hun activiteiten en waarden duidelijker te communiceren naar leveranciers en (potentiƫle) klanten. Ze zagen ook een kans om hun bekendheid te vergroten met het doel hun personeelsbestand uit te breiden. Het specifieke doel was het verhogen van klantbetrokkenheid en het bieden van inzicht in de werkzaamheden van GTIJ, terwijl ook jong, nieuw talent werd aangetrokken.

 

Onze Oplossing

We hebben een bedrijfsfilm en twee wervingsfilms gecreƫerd om de doelen van GTIJ te bereiken. In de bedrijfsfilm lag de focus op het ontstaan van GTIJ en de diverse werkzaamheden die zij verrichten. Dit gaf een diepgaand inzicht in de geschiedenis en de expertise van het bedrijf. Voor de wervingscampagne hebben we ons gericht op de specifieke taken die in de werkplaats worden verricht door het personeel.

Deze films benadrukten de goede werksfeer binnen GTIJ en toonden de dagelijkse realiteit van het werken bij het bedrijf. Door twee jonge werknemers van GTIJ aan het woord te laten, konden we een authentiek en aantrekkelijk beeld van het bedrijf schetsen. De combinatie van de bedrijfsfilm met de wervingsfilms bood een tweeledige aanpak: het versterken van het merk GTIJ en het effectief aantrekken van nieuw personeel.

 
 

Het Resultaat

De bedrijfsfilm heeft geleid tot een aanzienlijke toename in klantbetrokkenheid en een beter begrip van de activiteiten en capaciteiten van GTIJ. Klanten en leveranciers kregen een positiever en duidelijker beeld van GTIJ. De wervingsvideo's hebben een stijging in het aantal sollicitaties van jonge vakmensen teweeggebracht, wat wijst op een succesvolle personeelswervingsstrategie.

Ā 

GeĆÆnspireerd door wat we voor GTIJĀ hebben gedaan?

Wij bij MKM Video Productions zijn klaar om je te helpen je verhaal te vertellen en je producten te promoten. Neem contact met ons op en laten we samen iets geweldigs maken!

Neem Contact Op!
Locatie
Ā 

MKM Video Productions

Rooswijkweg 316

1951ME, Velsen-Noord

Contact

[email protected]

+31 (0) 251 211 397