Transnational Blenders

Brand Film

Ontmoet Onze Klant: Transnational Blenders

Transnational Blenders is een onafhankelijke Nederlandse producent van smeermiddelen. Ze zijn gespecialiseerd in het blenden van hoogwaardige oli├źn voor de maritieme en automotive sector. Met een diepe toewijding aan kwaliteit en klantenservice, hebben ze een sterke reputatie opgebouwd in hun sector.

 

De Uitdaging

Transnational Blenders wilde meer dan alleen een producent van smeermiddelen zijn. Ze wilden hun verhaal vertellen, hun waarden delen en laten zien waar ze voor staan. Ze wilden hun bekendheid binnen de smeermiddelen sector vergroten en nieuwe leads binnenhalen. Maar hoe doe je dat in een sector die zo technisch en specifiek is? Dat is waar wij binnenkwamen.

 

Onze Oplossing

Bij MKM Video Productions houden we van een goede uitdaging! We hebben een prachtige brandfilm gemaakt die alle activiteiten en werkzaamheden laat zien die Transnational Blenders aanbiedt. Van het zorgvuldige blendproces tot de nauwgezette kwaliteitscontroles, we hebben elk aspect van hun bedrijf in beeld gebracht. We hebben de veelzijdigheid van hun goed in kaart gebracht en het gevoel gegeven dat ze er echt zijn voor de klant in elke fase van het productieproces. Het resultaat was een film die niet alleen hun producten, maar ook hun passie en toewijding laat zien.

Het Resultaat

Transnational Blenders is heel blij met deze film. Ze gebruiken hem op hun website en op beurzen, en de reacties zijn fantastisch. Klanten en potenti├źle klanten hebben een beter begrip van wat Transnational Blenders doet en waar ze voor staan. De film heeft Transnational Blenders veel bekendheid en nieuwe leads opgeleverd, met name op de Automechanika beurs in Duitsland. Het is een krachtig hulpmiddel gebleken om hun verhaal te vertellen en hun bedrijf te laten groeien.

 

Geïnspireerd door wat we voor Transnational Blenders hebben gedaan?

Wij bij MKM Video Productions zijn klaar om je te helpen je verhaal te vertellen en je producten te promoten. Neem contact met ons op en laten we samen iets geweldigs maken!

Neem Contact Op!
Locatie
 

MKM Video Productions

Rooswijkweg 316

1951ME, Velsen-Noord

Contact

[email protected]

+31 (0) 251 211 397