TinQ

PitStop Actie

Promo Video's

Ontmoet Onze Klant: TinQ

TinQ is een van de grootste tankstations in Nederland, met een indrukwekkend netwerk van voornamelijk onbemande stations. Ze zijn altijd op zoek naar innovatieve manieren om hun klanten te bedienen.

 

De Uitdaging

TinQ stond op het punt een nieuwe actie te lanceren: de TinQ PitStop Actie. Naar aanleiding van de accijnsverhoging op 1 juli 2023, wilde TinQ een actie opzetten waarbij klanten kans maakten om op 22 TinQ tankstations, 22 minuten lang, te tanken voor de prijzen van 22 jaar geleden. Ze hadden ons gevraagd om alle promotievideo's voor deze actie op te nemen.

 

Onze Oplossing

We hebben meer dan 20 promotievideo's opgenomen voor TinQ, waarin we eerst de actie teasden en vervolgens steeds meer informatie bekendmaakten over de actie, tot alle details bekend waren. Deze video's werden gebruikt op social media en in de TinQ4U app. We zorgden ervoor dat elke video boeiend, informatief en vooral, leuk was!

En dat is nog niet alles! We hadden het geluk om samen te werken met bekende mensen uit de racewereld zoals Jan Lammers, Tom Coronel, Jack Plooij en Olav Mol. Hun aanwezigheid gaf de video's een extra boost en hielp om nog meer aandacht te trekken voor de actie.

 
 
 

Het Resultaat

De video's waren een groot succes! Ze hebben veel bereik gecreëerd en de tankstations waren tijdens de actie bomvol. Maar het succes stopte niet toen de actie voorbij was. De tankstations bleven druk, wat natuurlijk een geweldig resultaat is voor TinQ.

 

Geïnspireerd door wat we voor TinQ hebben gedaan?

Wij bij MKM Video Productions zijn klaar om je te helpen je verhaal te vertellen en je producten te promoten. Neem contact met ons op en laten we samen iets geweldigs maken!

Neem Contact Op!
Locatie
 

MKM Video Productions

Rooswijkweg 316

1951ME, Velsen-Noord

Contact

[email protected]

+31 (0) 251 211 397