SuperTank

Ontmoet Onze Klant: SuperTank 

Supergoedkoop tanken en nog veel meer, dat is waar SuperTank voor staat! Met meer dan 25 tankstations verspreid over het land, biedt SuperTank snelheid, tankgemak, veiligheid, kwaliteit én hygiëne. Maar wacht, er is meer! SuperTank is niet zomaar een tankstation; het is een partner, een vriend op de weg, en een kans voor ondernemers.

De Uitdaging: Niet Alleen een Tankstation

SuperTank wilde de wereld laten zien dat ze meer zijn dan een plek om je tank te vullen. Ze wilden hun klanten meenemen op een reis, een avontuur dat verder gaat dan de pomp. En voor de ondernemende zielen onder ons? SuperTank wilde laten zien dat ze de perfecte partner zijn om een eigen tankstation te exploiteren.

 

Onze Oplossing: De Customer Journey Video

We doken in het leven van een SuperTank-klant en creëerden een Customer Journey die niet alleen mooi om naar te kijken is maar ook informatief en inspirerend. Of je nu je tank vult of droomt van je eigen SuperTank Tankstation, deze video neemt je mee op een reis die je niet snel zult vergeten.

Het Resultaat: Een Video die Verkoopt!

SuperTank heeft deze video met trots gebruikt op hun website en vooral voor B2B-sales. Het is niet zomaar een video; het is een verkoopinstrument, een verhaalverteller, en een droomwever, allemaal in één. En het beste deel? Het wordt nog steeds gebruikt door hun salesteam. Dat noemen we nou een succes!

 

Geïnspireerd door wat we voor SuperTank hebben gedaan?

Bij MKM Video Productions zijn we klaar om je te helpen je verhaal te vertellen en je producten of diensten te promoten. Of je nu een trainingsvideo, een productvideo, of iets daartussenin nodig hebt, we hebben de vaardigheden en de passie om het te laten gebeuren. Neem contact met ons op en laten we samen iets geweldigs maken!

Neem Contact Op!
Locatie
 

MKM Video Productions

Rooswijkweg 316

1951ME, Velsen-Noord

Contact
 

[email protected]

+31 (0) 251 211 397