AMKO Werkkleding

AMKO ID

Instructie Video

Ontmoet Onze Klant: AMKO Werkkleding

AMKO Werkkleding is een toonaangevende leverancier van werkkleding, ontworpen voor professionals in de bouw, logistiek, industrie en dienstverlening. Ze bieden een breed scala aan producten die zijn ontworpen om zowel praktisch als comfortabel te zijn.

 

De Uitdaging

AMKO Werkkleding wilde een manier vinden om hun innovatieve systeem, AMKO ID, te demonstreren. Ze wilden laten zien hoe het systeem werkt en hoe het bedrijven kan helpen. Ze hadden een duidelijke, eenvoudige en boeiende manier nodig om dit te doen.

 

 

Onze Oplossing

Bij MKM Video Productions houden we van een goede uitdaging! We hebben een korte trainingsvideo gemaakt die op een simpele en goed te begrijpen manier uitlegt hoe AMKO ID werkt. We hebben ervoor gezorgd dat de video informatief, boeiend en vooral, gemakkelijk te volgen was.

Het Resultaat

De video was een groot succes! Sinds het gebruik van deze video heeft AMKO Werkkleding niet alleen meer klanten erbij gekregen, maar ze zijn ook minder tijd kwijt met het uitleggen van hoe hun systeem AMKO ID werkt. Het is een krachtig hulpmiddel gebleken om hun systeem te demonstreren en hun bedrijf te laten groeien.

 

Geïnspireerd door wat we voor Transnational Blenders hebben gedaan?

Bij MKM Video Productions zijn we klaar om je te helpen je verhaal te vertellen en je producten of diensten te promoten. Of je nu een trainingsvideo, een productvideo, of iets daartussenin nodig hebt, we hebben de vaardigheden en de passie om het te laten gebeuren. Neem contact met ons op en laten we samen iets geweldigs maken!

Neem Contact Op!
Locatie
 

MKM Video Productions

Rooswijkweg 316

1951ME, Velsen-Noord

Contact

[email protected]

+31 (0) 251 211 397